2012. január 28., szombat

2.Can U Hear the Party Rock Anthem?

Egy hangulatos pubba vezetnek.
- Itt csak bemelegítünk az estére! – nyugtat meg Louis rémült arcomat látva.
- Hála istennek! – sóhajtom.
- Erre gyere! – húz maguk után Liam.
- Hello! Mit hozhatok? – rebegteti a pilláit a pincérnő a fiúkra, de főleg Harryre. Ön tudatlanul morranok egyet, de szerencsére nem túl hangosan.
- Nekem egy Bourbon és egy Abszint lesz! – adja le a rendelést Harry először.
- Egy pohár sört! – Niall.
- Bacardi-colát! – Liam.
- Egy El Dorado-t! – Louis.
- Én egy Black Russian-t! – Zain.
- Mi ez a koktél láz?  - nevet Liam.
- És te? – fordul felém.
- Fogadjunk, hogy nem vállal be komolyabbat! – vigyorog rám Harry. – Jó lesz neki a víz! – A Pincérnő bólint egyet és már menne, amikor elkapom a karját.
- Abszintot és egy Daiquirit kérek! – nézek kihívóan Harry szemébe félig felvont szemöldökkel.
- Húúú! – kiáltják egyszerre a fiúk. 
A rádióban felcsendül a Kings of Lion Radioactive című száma. Halkan elkezdem énekelgetni, mire Niall meglepődve néz rám és csatlakozik.
- It's in the water... It's in the story! It's where you came from! – énekeljük együttes erővel. A fiúk egymásra néznek, majd velünk együtt kezdik el énekelni a dalt. Ordítva… Az egész kocsma minket figyelt, persze nem azért mert borzalmas lenne a műsor. Harry hirtelen felállít mindenkit és beállít a kocsma közepére és kezünkbe nyom valahonnét egy mikrofont. Ösztönösen egymás mellé állunk és ugrálva folytatjuk az éneklést, egymást átkarolva. Én egyedüli lányként középre kerülök, ahol Harry és Louis fognak közre.
- Köszi, srácok! – nevetgélek. Pont akkor ülünk le, amikor a pincércsaj megjelenik az italainkkal.
- Parancsoljatok! – kedveskedik és már megint akkora szemekkel bámul Harryre, kész siker, hogy még estek ki a helyéről. Harry rá sem hederítve, szórakozottan pörgeti ujjai között a poháralátétet. A nő, amikor látja, hogy semmi esélye, csalódottan elballag.
- Tetszettél neki… - jegyzi meg a nyilvánvalót Niall.
- És? – kérdi mosolyogva.
- Fura vagy te, ember! – nevet fel Zayn. – Na de igyunk!
- Nem lesztek készen? Ezek kicsit erősek! – aggodalmaskodik Niall.
- Nincs erős pia, csak gyenge ember! – emelem fel az abszintos poharamat.
- Helyes a beszéd! – tartja fel az abszintot Harry.
- Jól mondod csajszi! – helyesel Zayn.
- Háromra? – kérdem Harrytől, mire bólint. Mindegyikünk a másik szemébe bámulva számol el háromig, majd felhatjuk a pohárka tartalmát.
- Áh! – csapom le az asztalra a poharat és összecsapom a kezemet. – Huh… Ez nem volt durva!- vigyorodom el, amikor már leküzdtem az ital utóhatását.
Miután mindenki kiissza a poharát, rendelünk egy kör Bloody Braint és ezután elindulunk London egyik legmenőbb klubja felé. A fiúk ismertsége miatt két percünkbe kerül bejutni. Ahogy beérünk, máris megüti a fülemet egy igencsak régi sláger.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése